TreGlede etablert 1996, er en liten snekkerbedrift som holder til på Funderud gård i Eidsberg.

En liten
snekker­bedrift

Hos oss jobber Edwin som møbelsnekker, restaurerer og møbeldesigner. Anne Brit er administrativ leder av bedriften. Bedriften en liten møbelsnekkerbedrift som produserer spesiallagde trearbeider som hyller, stoler og bord, senger, kunst og scenedetaljer og andre trekonstruksjoner til både privatpersoner og bedrifter. Vår møbelsnekker har lang erfaring og godt håndlag og er løsningsorienterte. Har du en drøm eller et ønske om et helt spesielt møbel? Ta kontakt med oss å få det visualisert i 3D sammen med et pristilbud.

Vi tilbyr

Reparering, vedlikehold og renovering av antkvikvariske og nyere møbler. Vi bytter ødelagt tremateriale, overflatebehandler med olje, maling eller lakk. Ivaretar møblenes antikvariske uttrykk og bruksverdien på møblene etter samråd med kundene og etter våre anbefalinger.

Edwin

Produktdesigner, kunstner og møbelsnekker

Ferdigheter

  • Lang erfaring med skreddersydd møbeldesign, stort sett private oppdrag, konstruksjoner og installasjoner.
  • Konstruksjon av designsett til ulike moteshow i Storbritannia og i utlandet, jobbet sammen designere for å forbedre kleskolleksjon – Skulptur, prop-making og konstruksjon for en rekke teatre, filmselskaper og TV-selskaper.
  • Gode ferdigheter med et bredt utvalg av materialer, særlig tømmer, leire, glassfiber, polystyren og metall.

Bemerkelsesverdige prosjekter

Design og bygging av skreddersydde møbler (for det meste i London og grønt belt), inkluderer nesten 100 garderober, mezzaniner, skreddersydde trapper, bokhyller, hyller, senger, spisestuebord og stoler. Jobber mest med bjørk kryssfiner, bartre, MDF, finert MDF og hardved. Design og bygging av en medlemsbar i Hoxton, London, N1. Dette 6 måneders oppussingsprosjektet inkluderte en forhånsplanlagt designfase. Prodjektet består av en bar, polstrede sitteplasser, DJ-kammer, lysdesign og layout, samlet fargekobinasjon, maling og dekorering. Ferdigstilt januar 2013.